Кирил Десподов дебютира за ПАОК с нулево равенство в дербито на Солун срещу Арис.

...
Кирил Десподов дебютира за ПАОК с нулево равенство в дербито на Солун срещу Арис.
Коментари Харесай

Десподов дебютира за ПАОК с отменен гол в дербито на Солун

Кирил Десподов дебютира за ПАОК с нулево тъждество в дербито на Солун срещу Арис. Бившата звезда на Лудогорец се появи като запаса в средата на второто полувреме, а в края на мача означи гол, само че той беше анулиран поради засада. 

Това е втори следващ разочароващ резултат за “черно-белите ” след загубата от ОФИ в предходния кръг. В класирането тимът на Разван Луческу е на 4-о място с актив от 7 точки, а Арис е 8-и с 4 пункта. Начело е Олимпиакос с актив от 10 точки, предава Спортал. 

Срещата на “Тумба ” стартира с напън на ПАОК и няколко рискови положения пред вратата на Хулиан Куеста. Младият Янис Константелиас пропусна от добра позиция, а Андрия Живкович пстоянно тормозеше отбраната на Арис с набезите си по десния фланг. Една от дребното благоприятни условия за гостите се откри пред Лорен Морон, само че той стреля неопределено. 

След половин час игра неточност в отбраната на ПАОК можеше да докара до гол, само че Джонатан Менендес и Биргер Верстрате се засуетиха. Домакините дадоха отговор с отдалечен изстрел на Виейриня, а малко по-късно Вилиам Трост-Еконг насочи подъл удар с глава, но Куеста внимаваше.   

След почивката противниците продължиха да се дебнат. Удар на Живкович от директен свободен удар рикошира в стената и топката излезе в корнер. Секунди по-късно играта бе прекратена за повече от 5 минути поради димната завеса, провокирана от бомбите и димките на почитателите. 

Десподов се появи в игра в 65-ата минута на мястото на Константелиас и беше бурно приветстван от почитателите на ПАОК. Българинът се включи доста интензивно и съотборниците му постоянно го търсеха с дълги подавания. 

В 84-ата минута Десподов прати топката в мрежата на Арис, само че насладата му не продължи дълго, тъй като голът беше анулиран след намесата на ВАР. Футболист на ПАОК беше в засада преди кълбото да стигне до българския национал и попадението заслужено не беше прието. 

Съдията Анастасиос Папапетру назначи добавено време от 11 минути, в които “двуглавите орли ” направиха всичко по силите си, с цел да стигнат до успеха, само че отбраната на Арис устоя и отдалечи градския си противник от върха в класирането.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР